Erfahrungen

Michael Nederpelt
23 aug 2017
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Ik reis veel zakelijk, het parkeren regel ik altijd via jullie en ben zeer tevreden over de service. Echt een aanrader!

Stärken:
Siehe oben
Samara Teulings
11 jul 2017
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Vorig jaar voor het eerst gebruik van jullie gemaakt en dit jaar opnieuw, een goed begin en einde van onze vakantie.

Stärken:
Siehe oben
Michael van der Eerden
21 jun 2017
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Wat ben ik blij met jullie, mijn vriendin had enorm last van vakantiestress. Gelukkig had ik het parkeren via jullie geregeld, anders hadden we nog moeten zoeken naar een parkeerplaats en gelukkig hadden we daar nu geen last van, Bedankt!

Stärken:
Siehe oben
Bert Knook
04 mrt 2017
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Het was weer super geregeld, aardige chauffeurs en ik werd direct geholpen. Ik stuurde mijn vrouw en kinderen alvast naar binnen en nadat ik betaald had kon ik ook direct naar binnen. Dankzij deze snelle service waren wij bijna helemaal droog ondanks de harde regen.

Stärken:
Siehe oben
Marja Guerain
08 aug 2016
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Heerlijk geen omkijken naar je auto.aardige mensen die mijn auto wegbrengen/terug brengen.\r\nPrijzen zijn ook acceptabel.

Stärken:
Siehe oben
Fabian Adriaansen
23 mrt 2016
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Hallo team central parking, Vannacht ben ik met mijn reisgenoot teruggekeerd vanuit Kaapverdië en heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de centralparking service. Van tevoren erg sceptisch geworden door familie en vrienden vanwege de negatieve publiciteit. Maar ik wil jullie graag laten weten de de service me érg goed is bevallen echt super! Vriendelijk personeel alles zeer goed geregeld, het geeft echt vertrouwen. Ik heb jullie bij vrienden/kennissen van harte aanbevolen en bij de volgende vakantie zien jullie ons weer terug. Complimenten en hartelijk dank!

Stärken:
Siehe oben
Hans Waardenburg
23 feb 2016
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Bij terugkeer van onze Noorse vakantie stond, zoals gebruikelijk, onze auto\r\nbinnen 15 minuten weer tussen de vertrekhal 1-2 op Schiphol. Bij het inleveren\r\nen weer ophalen stelden de chauffeurs zich keurig voor en toonden voor- en\r\nachteraf interesse over wat we gingen doen en gedaan hebben. Wij hebben\r\nal vaak gebruik gemaakt van de diensten van Central Parking en zijn hier\r\nerg tevreden over en raden al onze vrienden en kennissen aan gebruik te\r\nmaken van Central Parking; Karel en collegae heeft het dik voor elkaar. Het\r\nlijkt wel een advertentie maar wij zijn gewoon erg tevreden klanten en hebben\r\nalweer een nieuwe reservering gemaakt.

Stärken:
Siehe oben
Katja Rompelman
02 feb 2016
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Twee weken geleden zijn wij terug gekomen van vakantie.\r\nWe wilden nog even laten weten dat wij echt heel erg tevreden zijn over Centralparking. Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie service. Ik heb het ook al aan heel veel mensen doorverteld.\r\n \r\nBedankt voor de goede zorgen!

Stärken:
Siehe oben

Berechnen Sie Ihren Tarif und reservieren Sie Ihren Parkplatz auf PTA

Datum & Uhrzeit
Persönliche Angaben
Wählen Sie Ihre Optionen
Bestätigung

Wählen Sie Ihr Datum & Zeit

Abreisedatum (Ankunft am Flughafen)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Abreisedatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Abreisedatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Erwartete Abgabezeit Ihres Autos, z.B. 2 Stunden vor Abflug
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Anreisedatum (landungszeit)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Anreisedatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anreisedatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Geben Sie hier die erwartete Ankunftszeit Ihres Fluges an. Rufen Sie uns nach der Landung an um uns zu informieren wann Ihr Auto für Sie bereitstehen soll.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Zahlungsmethoden

Video: Wie funktioniert Valet Parking?

Was ist Valet Parking auf Schiphol?

Warum sollten Sie sich für Centralparking entscheiden?

  • Qualität und Sorgfalt
  • Kostenlos stornieren oder umbuchen
  • Ruhig, sicher und persönlich
  • Erfahren und gut ausgebildet
  • Lassen Sie Karel Ihr Auto parken

Karel parkt Ihr Auto

Ich bin Ihr Chauffeur Karel und werde Ihr Auto am Terminal von Flughafen Schiphol, Flughafen Eindhoven, Flughafen Rotterdam oder dem Passenger Terminal Amsterdam entgegennehmen. Mein größtes Anliegen ist es, dass Ihr Auto mit Sorgfalt sicher auf unserem überwachten Parkplatz abgestellt und Ihnen sauber und sicher zurückgebracht wird. Des Weiteren helfe ich Ihnen gerne mit Ihrem Gepäck und dem Finden des richtigen Serviceschalters.

Fahrer Centralparking
Karl

Erfahrungen von Reisenden

Für Reisende ist die Erfahrung anderer Reisenden mit einem Service sehr wichtig. Genau wie Sie legen wir bereits seit mehr als 5 Jahren viel Wert auf die Erfahrungen unserer Kunden. Vor allem dank dieser Erfahrungen sind wir in der Lage unseren Service konstant zu verbesse, wodurch jedes Auto mit größter Sorge geparkt wird.

Erleben Sie das leichte Parken von Centralparking

Verreisen Sie bald ab Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport oder dem Passenger Terminal Amsterdam und möchten dass Ihr Auto sicher abgestellt ist? Centralparking macht dies möglich. Karl wird in der Kurve zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten. Ihr Chauffeur hilft Ihnen mit Ihrem Gepäck und wird Ihr Auto auf einem abgesicherten Parkplatz abstellen. Wenn Sie von Ihrer Reise zurückkehren wird Ihr Auto wieder zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten (wo Sie Ihr Auto abgegeben haben).

Garantiert sicher und vertraulich

Topqualität des Valet Service
Centralparking hat bereits mehr als 5 Jahre Erfahrung und parkt pro Jahr rund 80.000 Autos. Bei jedem Valet Parking-Service auf Schiphol ist Centralparking gut versichert.

Ihre Chauffeurs

Ihr Auto parken ist unsere Sorge, nicht Ihre
Unabhängig von Automarke oder -typ, um Ihr Auto wird sich gekümmert. Wir bilden unsere Chauffeurs zu erstklassigen, ruhigen und sicheren Fahrern aus.

Partner von Centralparking

Unsere Partner
Wir sind stolz auf die jahrelange Zusammenarbeit mit mehreren Fluggesellschaften und Reiseorganisationen, die das gleiche Serviceabkommen unterschrieben haben.
© 2017 - Centralparking