Ervaringen

Marja Guerain
08 aug 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Heerlijk geen omkijken naar je auto.aardige mensen die mijn auto wegbrengen/terug brengen.\r\nPrijzen zijn ook acceptabel.

Sterke punten:
zie boven
Fabian Adriaansen
23 mrt 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hallo team central parking,\r\n\r\nVannacht ben ik met mijn reisgenoot teruggekeerd vanuit Kaapverdië en heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de centralparking service.\r\nVan tevoren erg sceptisch geworden door familie en vrienden vanwege de negatieve publiciteit.\r\nMaar ik wil jullie graag laten weten de de service me érg goed is bevallen echt super!\r\nVriendelijk personeel alles zeer goed geregeld, het geeft echt vertrouwen. Ik heb jullie bij vrienden/kennissen van harte aanbevolen en bij de volgende vakantie zien jullie ons weer terug.\r\nComplimenten en hartelijk dank!

Sterke punten:
zie boven
Hans Waardenburg
23 feb 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Bij terugkeer van onze Noorse vakantie stond, zoals gebruikelijk, onze auto\r\nbinnen 15 minuten weer tussen de vertrekhal 1-2 op Schiphol. Bij het inleveren\r\nen weer ophalen stelden de chauffeurs zich keurig voor en toonden voor- en\r\nachteraf interesse over wat we gingen doen en gedaan hebben. Wij hebben\r\nal vaak gebruik gemaakt van de diensten van Central Parking en zijn hier\r\nerg tevreden over en raden al onze vrienden en kennissen aan gebruik te\r\nmaken van Central Parking; Karel en collegae heeft het dik voor elkaar. Het\r\nlijkt wel een advertentie maar wij zijn gewoon erg tevreden klanten en hebben\r\nalweer een nieuwe reservering gemaakt.

Sterke punten:
zie boven
Katja Rompelman
02 feb 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Twee weken geleden zijn wij terug gekomen van vakantie.\r\nWe wilden nog even laten weten dat wij echt heel erg tevreden zijn over Centralparking. Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie service. Ik heb het ook al aan heel veel mensen doorverteld.\r\n \r\nBedankt voor de goede zorgen!

Sterke punten:
zie boven
Joke Benschop
22 dec 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

HEJ KAREL>>>kerel.....\r\n\r\njij ook fijne dagen en een goed zakenvol 2016\r\ndan zie ik je volgend jaar zeker weer !!!!

Sterke punten:
zie boven
Annelies van Dijk
21 dec 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Beste 'Karel' !\r\n\r\nWij hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van jullie Valet Service\r\nbij Schiphol. Steeds tot grote tevredenheid. \r\n\r\nMijn man is gehandicapt en jullie chauffeurs zijn steeds heel bereidwillig een\r\nstukje naar onze auto te komen, zodat we niet vanaf de 'wisselhoek' extra\r\nhoeven lopen. Ook helpen ze altijd met de bagage.\r\n\r\nDrie weken geleden kwamen we 's nachts aan en chauffeur Omar was\r\nweer zeer behulpzaam.\r\n\r\nComplimenten aan jullie service!\r\n\r\nGoede feestdagen gewenst en ... tot volgend jaar!

Sterke punten:
zie boven
Joke Bastiaansen
19 nov 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik wil u even laten weten dat wij heel tevreden zijn over de service die u ons verleend heeft. Wij hebben onze auto op 1 november jl. weer opgehaald. Wanneer we weer op vakantie gaan zullen we zeker gebruik maken van deze service.\r\n\r\nBedankt en groetjes,\r\nMevr. Joke Bastiaansen\r\nEtten-Leur (Noord Brabant)

Sterke punten:
zie boven
Wilfred & Mirjam de Waal
07 okt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hallo ! Wilde even doorgeven dat wij ook gister weer tevreden waren door de snelle afhandeling ! Wij vinden het ideaal !! Tot de volgende keer maar weer

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Eindhoven

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw datum & tijd

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
april '17
mei '17
juni '17
juli '17
augustus '17
september '17
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
april '17
mei '17
juni '17
juli '17
augustus '17
september '17
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Onze reizigers beoordelen ons gemiddeld met:
Ervaringen gebruikers valet parkeren
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Aanname bij de vertrekhal
  • De grootste valet parking bij Eindhoven Airport
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Goed getrainde, professionele chauffeurs
  • Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen

Onbezorgd op reis

Wij nemen uw auto bij de vertrekhal van Eindhoven Airport aan. Mijn grootste zorg is dat uw auto veilig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein en dat de auto weer veilig bij u wordt teruggebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Uw Chauffeurs

Uw auto parkeren is onze zorg
Ongeacht het merk of type auto, uw auto is onze zorg. Wij leiden onze chauffeurs op tot uitstekende dienstverleners en veilige rustige rijders.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking