Ervaringen

Anoniem
03 aug 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

U heeft aardige, attente mensen in dienst !

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
02 aug 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Heb centralparking al aan vrienden kennissen en familie aanbevolen; ook deze waren enthousiast en zeer tevreden.

Sterke punten:
zie boven
Diana Joey
19 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie we hebben bij u parkeerbedrijf 3 auto s laten parkeren bij aankomst stonden keurig de chauffeurs al te wachten om onze auto s op te halen een vriendelijke vrouwelijke chauffeuse heeft onze auto s aangenomen. Bij terugkomst gebeld toen we de koffers allemaal hadden eenmaal buiten tussen vertrek 2-3 stonden onze auto s al klaar. Goed geregeld....wintervakantie zeker weer

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
14 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de dienst van CentralParking. Onwijs goed bevallen.

Sterke punten:
zie boven
Kees Trap
12 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik word hier helemaal vrolijk van. Voor de eerste keer geprobeerd en het was helemaal top. Sleutels afgeven en zo de vertrekhal in. Even bellen en mijn auto stond er al toen ik naar buiten liep. Mij zie je volgend jaar weer terug - stuk goedkoper overigens dan P3.

Sterke punten:
zie boven
Ferry van Oosten
12 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

In februari samen met mijn vriendin op reis gegaan die mindervalide was en had gekozen voor de parkeerdienst van centralparking. Eenmaal aangekomen bij Schiphol hielp central parking mijn vriendin met uit uitstappen uit de auto en het tillen van de koffers naar de bagage kar. Bedankt nogmaals. Ideaal dat je voor de vertrekhal kan uitstappen zeker in dit soort situaties.

Sterke punten:
zie boven
E.J. Mats
11 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Als zakelijke reiziger moet ik vaak naar London toe. Ik heb een zakelijk account aangemaakt via de website. Nu log ik in via de website maak de boeking en krijg maandelijks een factuur met nog eens 10 korting De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en erg behulpzaam wat een service. Geweldig Jullie houden mij als vaste klant.

Sterke punten:
zie boven
Richard Dijkstra
11 apr 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik ben afgelopen week samen met mijn gezin een weekje op vakantie geweest. Ik kwam rond een uur of 6 s ochtends bij Schiphol aan. Er stonden gelijk 4 chauffeurs tussen vertrekhal 2 en 3 te wachten. Ik kon zonder te wachten mijn auto meegeven. Op de terugreis heb ik 15 minuten van te voren gebeld toen we bij de bagageband stonden te wachten. Ik kreeg mijn auto netjes terug zoals afgesproken. Bevalt een stuk beter dan Schiphol parking en is nog een stuk goedkoper ook. Daarnaast mijn complimenten aan de vriendelijke en nette chauffeurs. Zij hielpen mij met mijn bagage en vonden het niet erg om 10 minuten langer op mij te wachten aangezien mijn bagage niet op tijd kwam. Kortom een echte aanrader

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw locatie, datum & tijd

Kies uw locatie

Kies uw locatie

Kies uw locatie
Schiphol Amsterdam Airport
Eindhoven Airport
Rotterdam The Hague Airport
Haven Amsterdam / Passengers Terminal Amsterdam

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 5 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking