Ervaringen

Joke Benschop
22 dec 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

HEJ KAREL>>>kerel..... jij ook fijne dagen en een goed zakenvol 2016 dan zie ik je volgend jaar zeker weer !!!!

Sterke punten:
zie boven
Annelies van Dijk
21 dec 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Beste 'Karel' ! Wij hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van jullie Valet Service\r\nbij Schiphol. Steeds tot grote tevredenheid. \r\n\r\nMijn man is gehandicapt en jullie chauffeurs zijn steeds heel bereidwillig een\r\nstukje naar onze auto te komen, zodat we niet vanaf de 'wisselhoek' extra\r\nhoeven lopen. Ook helpen ze altijd met de bagage.\r\n\r\nDrie weken geleden kwamen we 's nachts aan en chauffeur Omar was\r\nweer zeer behulpzaam.\r\n\r\nComplimenten aan jullie service!\r\n\r\nGoede feestdagen gewenst en ... tot volgend jaar!

Sterke punten:
zie boven
Joke Bastiaansen
19 nov 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik wil u even laten weten dat wij heel tevreden zijn over de service die u ons verleend heeft. Wij hebben onze auto op 1 november jl. weer opgehaald. Wanneer we weer op vakantie gaan zullen we zeker gebruik maken van deze service.\r\n\r\nBedankt en groetjes,\r\nMevr. Joke Bastiaansen\r\nEtten-Leur (Noord Brabant)

Sterke punten:
zie boven
Wilfred & Mirjam de Waal
07 okt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hallo ! Wilde even doorgeven dat wij ook gister weer tevreden waren door de snelle afhandeling ! Wij vinden het ideaal !! Tot de volgende keer maar weer

Sterke punten:
zie boven
Johann de Graaf
16 sep 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Afgelopen donderdag op vrijdag zijn we thuis gekomen op Schiphol vanuit Kos.\r\nDe auto stond weer keurig klaar (na een klein misverstand door de telefoon) en we werden geholpen met de koffer in de auto leggen door uw medewerker.\r\nIk wil u graag bedanken en zeggen dat uw medewerkers zich duidelijk onderscheiden van de andere parkingaanbieders. Uw mensen zijn vriendelijk, zien er keurig en betrouwbaar uit en nemen hun werk duidelijk serieus door bijvoorbeeld even te vragen of we onze telefoon uit de auto mee hadden genomen uit de auto. Ook zijn ze niet te beroerd om even een hand uit te steken bij het pakken van de koffers. Ook andere vragen over Schiphol weten ze vriendelijk te beantwoorden .\r\nKortom, ik laat met een gerust hart ook volgend jaar weer mijn auto achter bij uw medewerkers van Central parking.

Sterke punten:
zie boven
Peter Braaksma
01 sep 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer goede service die jullie hebben geleverd. Het brengen en halen van de auto tijdens onze vakantie is perfect geregeld door jullie medewerkers! Wij hebben geen moment hoeven wachten en konden bij aankomst op Schiphol binnen 3 minuten aan onze vakantie beginnen. Ook bij terugkomst konden wij na 1 telefoontje gelijk vanuit de aankomsthal over onze auto beschikken. TOP SERVICE, dank! Bij een volgende reis zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van jullie diensten en uiteraard zullen wij jullie bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden/kennissen die in de toekomst gaan vliegen en niet weten wat met de auto te doen.

Sterke punten:
zie boven
Petra
19 aug 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Wij zijn op vakantie naar Griekenland geweest. We hebben voor het eerst onze auto uit handen gegeven aan Central Parking. We vonden het een beetje eng maar het is allemaal goed gekomen. Sterker nog, we zijn heel tevreden over de service, de vriendelijke, vrolijke, capabele chauffeurs en andere medewerkers.

Sterke punten:
zie boven
R en L Bos
09 jun 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Afgelopen mei lekker 2 weekjes op vakantie geweest, naar Spanje.\r\nHeerlijk met onze eigen auto naar Schiphol, voor de deur! Hoe makkelijk is dat.\r\nDaar werden we opgewacht door personeel van Centralparking, om onze auto te laten parkeren.\r\nWe vonden het wel vreemd om zomaar je sleutel van je auto af te geven aan voor ons vreemde mensen.\r\nHet zag allemaal erg professioneel, allemaal de zelfde kleding en super beleefd!\r\nNa 2 weken even een belletje dat de koffers eraan komen en buiten stond onze auto weer netjes op ons te wachten.\r\nGeweldige service! Zeker voor herhaling vatbaar!\r\nWij hebben niks te klagen, alleen maar goede service, bedankt!!

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw locatie, datum & tijd

Kies uw locatie

Kies uw locatie

Kies uw locatie
Schiphol Amsterdam Airport
Eindhoven Airport
Rotterdam The Hague Airport
Haven Amsterdam / Passengers Terminal Amsterdam

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
oktober '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
oktober '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 5 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!