Ervaringen

Ellen Zuidgeest
24 mei 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

13 mei jl zeer vroeg in de ochtend hadden wij een afspraak met 1 van uw chauffeurs op Rotterdam/ den Haag vliegveld. Wat een aardige en vrolijke meneer zo vroeg in de ochtend. Alles netjes, snel en correct afgehandeld.\r\n\r\nTerug op 16 mei zaten we razend snel weer in onze eigen auto. Zelfs tijd voor een praatje……\r\n\r\nKortom, zeer tevreden klanten. Ook de prijs was prima. Onze ervaring met central parking hebben we al met vele vrienden en kennissen gedeeld.

Sterke punten:
zie boven
Rowdy
01 mei 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hebben voor het eerst van jullie service gebruik gemaakt en is goed bevallen.\r\nGaan dit zeker nog een keer doen.\r\nGa zo door!

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
09 apr 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Wij deden jaren lang smart parking vorig maand geboekt bij central parking je geeft je auto af voor de deur zij zetten hem weg en bij terug komst brengen ze hem weer voor de deur van de aankomsthal en nog voordeliger ook kijk maar eens op hun site.

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
09 apr 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik gebruik zeer regelmatig central parking en tot volle tevredenheid. Valet parking zonder de hoge schipholprijzen.

Sterke punten:
zie boven
Dhr. Vleugel
04 apr 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hele fijne en ook nog betaalbare service. Wij hadden de auto laten parkeren door"Karel" . Ideal, de volgende keer zeker weer.

Sterke punten:
zie boven
Angela Wright
20 mrt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Wij willen aangeven dat wij heel blij zijn met de hele goede service van central parking. We hebben voor het eerst gebruik van gemaakt en vonden het verassend goed, net en professioneel en ook voor en redelijke prijs. Heel veel succes in de toekomst en tot volgende keer.

Sterke punten:
zie boven
J.S. Wessels-van der Kamp
12 mrt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Reeds diverse malen hebben wij gebruik gemaakt van het snelle en gemakkelijke\r\nparkeren op Schiphol via uw organisatie.\r\n\r\nJl. dinsdag bleek mijn golfbag aanvankelijk niet bij de bagage te zijn aangekomen, waardoor\r\nuw medewerker extra lang heeft moeten wachten.\r\nEchter: alleen maar een bijzonder vriendelijke ontvangst door hem, het aanbod\r\nom met de bagage te helpen, op alle manieren professioneel en buitengewoon\r\nplezierig.\r\n\r\nWij hebben dan ook niets dan lof tot nu toe voor uw zeer gewaardeerde\r\nparkeerservice. \r\nU vindt het vast fijn om te horen dat we zo tevreden zijn. Ga zo door!

Sterke punten:
zie boven
Albert Goedhart
10 mrt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Al vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van Central Parking. Alles wordt door de plezierige medewerkers correct geregeld. De auto staat altijd weer op tijd klaar.\r\n\r\nEn een bedrijf onderscheidt zich positief als het problemen vlekkeloos oplost. Bij ons laatste bezoek aan Schiphol had iemand waarschijnlijk met een karretje de bumper van mijn auto beschadigd.\r\n\r\nAlhoewel Central Parking er volgens mij niets aan kon doen hebben zij zonder problemen de schade vergoed. Daarom vind ik Central Parking een geweldig bedrijf.

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw locatie, datum & tijd

Kies uw locatie

Kies uw locatie

Kies uw locatie
Schiphol Amsterdam Airport
Eindhoven Airport
Rotterdam The Hague Airport
Haven Amsterdam / Passengers Terminal Amsterdam

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 5 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking