Ervaringen

Rinus Dimmendaal
03 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Wij willen Karel van harte feliciteren met zijn 8 jarig jubileum en hartelijk bedanken voor de goede service en afhandeling die wij mochten ondervinden bij onze laatste vliegreis vanaf Schiphol. Wij vliegen meestal van Rotterdam en zullen dan ook gebruik gaan maken van jullie service. Ook hebben wij al vele vrienden jullie site doorgestuurd zodat ook zij niet meer afhankelijk zijn van derden. Van ons krijgen jullie een dikke 10. Veel succes en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rinus en Marleen Dimmendaal.

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
10 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hoewel onwennig wisten beide chauffeurs toch goed om te gaan met mijn Outlander PHEV, die net even anders is als een gewone auto . Pet af. Chapeau. Vriendelijke en vertrouwen uitstralende mensen.

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
06 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Laatste heb ik mijn credit card in de auto laten liggen. Deze is vervolgens door een collega van Central park afgegeven bij de douane op schiphol aan mij. Top !!

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
06 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Perfect, géén gehannes meer met de koffers

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
06 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik vond het lastig dat de chauffeur zich niet legitimeerde. Gelukkig mocht ik zijn id zien, op mijn verzoek, waar ik een foto heb gemaakt. Ik was blij dat dit kon aangezien ik toch mijn heilige koe aan een vreemde overgeef.

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
04 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

ik parkeer regelmatig op P4, maar centralparking is vele malen gemakkelijker, je stapt uit je auto, en de parkering van de auto wordt voor je geregeld, ik heb het als heel positief ervaren

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
03 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Gemak prijs en fijn als je als vrouw alleen reist in de late uren.

Sterke punten:
zie boven
Anoniem
01 nov 2014
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

1e keer voor ons, voelde goed aan zelfs beetje decadent maar o zo makkelijk

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw locatie, datum & tijd

Kies uw locatie

Kies uw locatie

Kies uw locatie
Schiphol Amsterdam Airport
Eindhoven Airport
Rotterdam The Hague Airport
Haven Amsterdam / Passengers Terminal Amsterdam

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 5 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking