Ervaringen

Michael Nederpelt
23 aug 2017
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Ik reis veel zakelijk, het parkeren regel ik altijd via jullie en ben zeer tevreden over de service. Echt een aanrader!

Sterke punten:
zie boven
Samara Teulings
11 jul 2017
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Vorig jaar voor het eerst gebruik van jullie gemaakt en dit jaar opnieuw, een goed begin en einde van onze vakantie.

Sterke punten:
zie boven
Michael van der Eerden
21 jun 2017
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Wat ben ik blij met jullie, mijn vriendin had enorm last van vakantiestress. Gelukkig had ik het parkeren via jullie geregeld, anders hadden we nog moeten zoeken naar een parkeerplaats en gelukkig hadden we daar nu geen last van, Bedankt!

Sterke punten:
zie boven
Bert Knook
04 mrt 2017
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Het was weer super geregeld, aardige chauffeurs en ik werd direct geholpen. Ik stuurde mijn vrouw en kinderen alvast naar binnen en nadat ik betaald had kon ik ook direct naar binnen. Dankzij deze snelle service waren wij bijna helemaal droog ondanks de harde regen.

Sterke punten:
zie boven
Marja Guerain
08 aug 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Heerlijk geen omkijken naar je auto.aardige mensen die mijn auto wegbrengen/terug brengen.\r\nPrijzen zijn ook acceptabel.

Sterke punten:
zie boven
Fabian Adriaansen
23 mrt 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hallo team central parking, Vannacht ben ik met mijn reisgenoot teruggekeerd vanuit Kaapverdië en heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de centralparking service. Van tevoren erg sceptisch geworden door familie en vrienden vanwege de negatieve publiciteit. Maar ik wil jullie graag laten weten de de service me érg goed is bevallen echt super! Vriendelijk personeel alles zeer goed geregeld, het geeft echt vertrouwen. Ik heb jullie bij vrienden/kennissen van harte aanbevolen en bij de volgende vakantie zien jullie ons weer terug. Complimenten en hartelijk dank!

Sterke punten:
zie boven
Hans Waardenburg
23 feb 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Bij terugkeer van onze Noorse vakantie stond, zoals gebruikelijk, onze auto\r\nbinnen 15 minuten weer tussen de vertrekhal 1-2 op Schiphol. Bij het inleveren\r\nen weer ophalen stelden de chauffeurs zich keurig voor en toonden voor- en\r\nachteraf interesse over wat we gingen doen en gedaan hebben. Wij hebben\r\nal vaak gebruik gemaakt van de diensten van Central Parking en zijn hier\r\nerg tevreden over en raden al onze vrienden en kennissen aan gebruik te\r\nmaken van Central Parking; Karel en collegae heeft het dik voor elkaar. Het\r\nlijkt wel een advertentie maar wij zijn gewoon erg tevreden klanten en hebben\r\nalweer een nieuwe reservering gemaakt.

Sterke punten:
zie boven
Katja Rompelman
02 feb 2016
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Twee weken geleden zijn wij terug gekomen van vakantie.\r\nWe wilden nog even laten weten dat wij echt heel erg tevreden zijn over Centralparking. Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie service. Ik heb het ook al aan heel veel mensen doorverteld.\r\n \r\nBedankt voor de goede zorgen!

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Schiphol

Kies datum en tijd
Persoonlijke gegevens
Selecteer uw opties
Bevestiging

Kies uw datum & tijd

Vertrekdatum (tijd op luchthaven)

Tijd invullen die u verwacht met de auto op de luchthaven of terminal aan te komen
Vertrekdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Vertrekdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Verwachte inlevertijd van uw auto, bijvoorbeeld 2 uur voor vertrek vliegtuig
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45

Aankomstdatum (geplande landingstijd)

Verwachte aankomsttijd van het vliegtuig op luchthaven of de boot bij de terminal invullen
Aankomstdatum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aankomstdatum
oktober '17
november '17
december '17
januari '18
februari '18
maart '18
april '18
mei '18
juni '18
juli '18
augustus '18
september '18
Geef hier de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Na landing belt u ons om aan te geven hoe laat u uw auto klaar willen hebben staan.
00:00
00:15
00:30
00:45
01:00
01:15
01:30
01:45
02:00
02:15
02:30
02:45
03:00
03:15
03:30
03:45
04:00
04:15
04:30
04:45
05:00
05:15
05:30
05:45
06:00
06:15
06:30
06:45
07:00
07:15
07:30
07:45
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
15:15
15:30
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
17:45
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30
22:45
23:00
23:15
23:30
23:45
Betaalmethodes

Central parking in beeld

Wat is valet parkeren bij Schiphol?

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 5 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan acht jaar ervaring en parkeert meer dan 80.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2017 - Central Parking